Blue Flower

19 ianuarie 2012

Centrul de Consultanță și Instruire Financiar - Bancară ”ABM Consulting” al Asociației Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Institutul Bancar Român, organizează o nouă rundă a programului de instruire la distanță ”European Foundation Certificate in Banking – Certificatul Bancar European” sub egida European Banking & Financial Services Training Association (EBTN) înregistrată la Luxembourg.  Certificatul bancar european oferă competențe de bază la nivel european pentru profesiunea bancară și este recunoscut la nivelul întregii zone UE.

Programul Certificatul Bancar European, cu durata de 5 luni se va lansa la Chișinău in luna martie  2012 (martie – iulie 2012).

După susţinerea examenului şi absolvirea programului cursanții vor primi certificate emise de către European Banking Training Network.

Spre informare, prima rundă a programului Certificatul Bancar European organizată de Centrul ”ABM Consulting” s-a desfășurat la Chișinău în aprilie-septembrie 2011 și a avut 32 absolvenți, angajați în sistemul bancar din Republica Moldova.